Contact

Meer informatie over het project, sponsoring of partnership? Gebruik het onderstaande contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected].

Contactformulier


Contactgegevens
Stichting Stadsopera Trijn
Oudwijk 33 | 3581 TH Utrecht

T 06 51 357 675
E [email protected]
W www.stadsoperatrijn.nl
KVK 72007451
NL56 RABO 0333 0827 88

Meer informatie over het project, sponsoring of partnership?
Gebruik het contactformulier of stuur een mailtje naar [email protected]

De Stichting Stadsopera Trijn heeft van de belastingdienst de status van Culturele ANBI gekregen. Dat betekent dat u ruime aftrekmogelijkheden heeft bij het doneren aan dit mooie project. Voor de belastingdienst kunt u het RISN nr. 1858 40 164 van de Stichting gebruiken bij uw aangifte. Lees hier het Beleidsplan Stadsopera Trijn.

Vragen van journalisten en redacties?
Benader Maarten van Heuven (pers en communicatie) via 06 – 41 90 51 67 of [email protected].

Die Vergulde Craen

De exclusieve sponsorclub ‘Die Vergulde Craen’ is op zoek naar mensen die stadsopera Trijn een extra financieel steuntje in de rug willen geven. Het produceren van een opera is een kostbare, intensieve en tijdrovende zaak, en vraagt inventiviteit en talent om uiteindelijk een hoogwaardige voorstelling te kunnen realiseren. Financiële steun ontving Trijn van een groot aantal cultuurfondsen, van de gemeente Utrecht en van enkele zakelijke en particuliere schenkers. Wanneer u toetreedt tot het exclusieve gezelschap ‘De Vergulde Craen’, genoemd naar het woonhuis aan de Oudegracht 17, waar Trijn daadwerkelijk woonde, helpt u ons de laatste financiën binnen te halen. Wij nodigen u dan uit voor een bijzonder concert met onze voortreffelijke solisten waar u wordt bijgepraat over het ontstaan van de opera en de voortgang van het repetitieproces. Uiteraard ontvangt u twee eersterangs kaarten voor de feestelijke première, een programmaboek en heeft u toegang tot een speciale ontvangst en nazit rond de premièrevoorstelling.

Voor verdere informatie kunt u zich wenden tot Otto Nelemans, via 06 421 241 74, via het contactformulier of met een mailtje naar [email protected].